fbpx

OMG! Justin Bieber krijgt zijn eigen tentoonstelling

Adem in, adem uit, adem in, adem uit. Justin Bieber krijgt zijn eigen tentoonstelling in een museum. We herhalen: er komt een tentoonstelling over Justin Bieber! En fans worden helemaal gek.

Bijzondere plek

Yes. Je moet er heel wat kilometers voor reizen, maar Justin krijgt een tentoonstelling op een wel heel bijzondere plek. De expo is in zijn hometown Ontario in Canada! Justin spendeerde vroeger heel wat uurtjes bij het theater in zijn geboorteplek én daar wordt nu een heel speciale tentoonstelling geopend. De expo gaat de weg naar zijn succes laten zien en opent op 18 februari. Extra bijzonder is dat zijn grootouders hebben meegeholpen met de expo. Daarom bevat de expositie 125 persoonlijke items van Justin, van zijn jeugd en carrière. Wil je zien!

En ja, fans zijn dus heel erg blij en kunnen niet wachten…

https://twitter.com/dunkinmahone/status/949107920096002048?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.seventeen.com%2Fcelebrity%2Fa14760469%2Fjustin-bieber-museum%2F

Ga jij je ouders smeken om een vakantie naar Canada ;)? 

Bron beeld: NRK P3

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.