fbpx

Waarom je kamer opruimen eigenlijk best leuk is

“Ga je kamer toch eens opruimen!” schreeuwt je moeder onderaan de trap. Ja, we kennen het dilemma allemaal; kamer opruimen of niet? Tóch is het best leuk! Lees hier waarom.

Je kamer opruimen lijkt altijd een grote opgave. Of je nou een grote kamer hebt of niet, iedereen heeft gewoon veel troep én leuke dingen in zijn of haar kamer. De ene heeft veel spulletjes, terwijl de andere alleen maar papier door zijn of haar kamer heeft liggen. Ik vond mijn kamer opruimen altijd verschrikkelijk, maar de laatste paar jaren vind ik het een stuk leuker.

Ik zet altijd mijn muziek keihard als ik ga opruimen. Ik schreeuw lekker mee met de muziek terwijl ik wat dingetjes opruim. Omdat je leuke muziek luistert, lijkt het opruimen al een stuk minder erg. Opruimen is ook leuk omdat je vaak dingetjes van vroeger tegenkomt. Oude foto’s, oude dagboeken, oude kaarten of iets heel anders! Je kan die dan weer lekker doorlezen en een beetje lachen om jezelf. Want eerlijk is eerlijk, dingen die we vroeger hebben geschreven vinden we nu erg grappig!

Tijdens het opruimen krijg ik ook vaak nieuwe ideeën voor mijn kamer. Bijvoorbeeld hoe ik het anders in kan richten, of ik krijg een ander creatief idee. Zo kan ik mijn kamer weer een stuk leuker maken! Tot slot, een opgeruimde kamer ziet er gewoon supermooi uit. Het is schoon, je hebt opeens meer ruimte en het voelt een stuk beter. Ik krijg vaak weer nieuwe energie om achter mijn bureau te zitten en aan school te werken, of om eindelijk weer op mijn chille stoel een boek te lezen zonder dat ik op al mijn kleren zit.

Kortom, ga lekker je kamer opruimen!

Lees ook:

Zo tover jij je kamer om tot hotelsuite
Zo maak je je kamer zomerklaar

Bron: www.pexels.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.