fbpx

Katy Perry en Taylor Swift zouden al tijden ruzie hebben.. maar daar wil Katy verandering in brengen. Ze zegt sorry en ik wil het goedmaken.

“IK DENK DAT WE EEN VOORBEELD KUNNEN ZIJN VAN STERKE VROUWEN”

Ruzie
Waar de ruzie tussen de twee over ging is nooit helemaal duidelijk geworden. Taylor beschuldigde Katy van het saboteren van haar tour en Katy vond dat Taylor haar zwartmaakte. Twee supercoole en powerful chicks ruzie? Niet tof. Samen zouden Katy Perry en Taylor Swift namelijk veel meer bereiken.

Interview Katy 
Het lijkt erop dat er nu eindelijk een einde komt aan de ruzie tussen de twee, Katy zegt namelijk sorry én vergeeft Taylor. In een interview met Arianna Huffington zegt ze onder andere: “Ik houd van haar en wil het beste voor haar. Ik vind haar een fantastische songwriter en ik denk dat we voorbeelden kunnen zijn van sterke vrouwen als we samen kunnen komen, ondanks onze verschillen.Misschien ben ik het niet eens met alles wat zij doet en zij is het vast niet eens met alles dat ik doe. Maar ik wil oprecht samen komen in liefde, vergiffenis, begrip en medeleven.”

Daar kunnen we het natuurlijk alleen maar mee eens zijn! Deze girls kunnen samen namelijk nog veel meer bereiken dan alleen.

Hoop jij ook dat Katy en Taylor het nu eindelijk goedmaken?

Lees ook:
Lotte (18): “Taylor Swift dacht dat ik haar was!”
Stopt Taylor Swift tijdelijk met zingen?

Bron beeld: photo credit: ellasportfolio via Foter.com / CC BY-SA
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.