fbpx

Dit vindt KJ Apa van zijn seksscènes met Camila Mendes

In een interview met Cosmopolitan besprak one of our faves van Riverdale wel érg juicy scènes met Camila Mendes. Dit vond KJ Apa van het filmen van de seksscènes met Camila.

“Het is raar met iemand die je niet zo goed kent. Bij een film heb je tijd om elkaar te leren kennen en te oefenen voor het filmen. Camila en ik moesten gewoon opeens in het diepe springen. Maar nu we vrienden zijn, is het makkelijker,” vertelde hij.

Zoals jullie je vast nog wel kunnen herinneren hadden Archie en Veronica een héél sexy shower scène in de première van het tweede seizoen. De timing was wel erg interessant, aangezien Archie bezig was met het wegwassen van zijn vaders bloed… Maar let’s face it: Varchie-fans hadden verder niets te klagen.

Camila wist al van de scène af voordat ze het script had gelezen. Roberto, de show runner, had haar al verteld dat er een steamy scène zou plaatsvinden. “Het was best grappig dat de hele camera crew erbij was bij zo een scène,” vertelde ze aan ET Online. “Zoenen onder water is echt heel lastig. We moesten alles uitspugen, maar we moesten zoenen. Het was echt een grappig moment.”

Awh, zelfs team Bughead moet toegeven dat ze wel heel schattig zijn. Benieuwd naar verhalen over hun intieme (en hilarische momenten) tijdens het filmen? Bekijk het interview hieronder:

> Riverdale-actrices boos om gephotoshopte lichamen
> De cast van Riverdale speelt Truth or Dare

Bron beeld: Netflix

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.