fbpx

7 redenen waarom klaarmaken zo lang duurt

Douchen, je make-up en haar doen, een outfit zoeken: het is een heel gedoe. Zo gek is het dan ook niet dat het soms wat langer duurt voordat je klaar bent. Dit zijn 7 redenen waarom klaarmaken zo lang duurt.

#1. Douchen duurt altijd zó lang.

Hebben jongens wel door hoeveel gedoe het is om je benen te scheren? En vooral als je het goed wil doen zonder plekjes over te slaan en jezelf te verwonden.

#2. Het badjas moment.

Yep, iedereen kent het badjas moment. Je komt de badkamer uit en gaat “even” op je bed zitten in je badjas/handdoek. Voor je het weet is het een halfuur later zonder dat je echt iets hebt gedaan. Uhm… oeps?

Een bericht gedeeld door GRLMAG (@grlmagnl) op

#3. Je weet nooit wat je aan moet.

Met die outfit die je in je hoofd had lijk je in de werkelijkheid op een zak aardappelen. Nice. Nu moet je weer helemaal op zoek naar iets anders en de mening van je besties vragen – en hopen dat ze snel reageren.

#4. En make-up zorgt ook voor de nodige struggles.

Elke dag doe je je eyeliner flawless maar die ene dag dat je moet opschieten gaat het he-le-maal mis. Inmiddels ben je een kwartier en zeventien wattenstaafjes verder en lijk je op een panda. Niiiice.

#5. Of je vergeet iets belangrijks.

Zoals je primer voor je foundation, waardoor je weer helemaal opnieuw moet beginnen. Aaaagh.

#6. En het helpt ook niet dat je altijd wordt opgejaagd.

Ik ben écht niet sneller klaar met m’n make-up als je om de tien minuten m’n kamer binnenstormt en begint te zeuren, mam. Sterker nog, eyeliner ruikt angst (#4).

#7. Fine… Misschien is het soms ook wel je eigen schuld dat het zo lang duurt.

> Dit herken je als je niks snapt van make-up
> Deze dating struggles herkennen alle awkward girls

Bron beeld: Unsplash

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

2 Comments
  1. Ah zo’n leuk artikel! Ik kan mij er wel in vinden. Door de weeks red ik het wel met 20 à 30 minuutjes, maar laten we maar niet beginnen over het weekend. Vooral dat laatste punt, hahaha! #relatable

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.