fbpx

Komt er een Pretty Little Liars-film?

 
Het begint er steeds meer op te lijken dat seizoen zeven toch niet het uiteindelijke einde voor Pretty Little Liars is. Er komt namelijk misschien wel een film over het leven van de Liars!

De producer van de serie, Marlene King heeft hier namelijk hints over gegeven in een interview met Hollywood Life. “Er wordt gesproken over een film, maar er is nog niks bekend over een datum en dat soort zaken. We hopen dat het wat wordt”, vertelde ze.

Spin-off
Ook legde Marlene uit hoe de film, of zelfs een spin-off serie (een nieuwe serie die wel gebaseerd is op het oorspronkelijke Pretty Little Liars) er uit zou moeten gaan zien. “Ik zou het fantastisch vinden om een aantal personages die nog leven in een film of serie terug te laten keren. Toch heb ik nu het gevoel dat het het beste is om Pretty Little Liars te beëindigen, zeven jaar nadat we aan de serie zijn begonnen.”

Ook al zal deze serie tot een einde komen na dit seizoen, het is dus nog niet einde verhaal voor Pretty Little Liars. We can’t wait!

Bron foto: Instagram Pretty Little Liars
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.