fbpx

Komt Gossip Girl ooit terug?

 
Zal een van onze favo tv-series, Gossip Girl, ooit terugkomen? Blake Lively’s antwoord: “Never say never..” Omg! 

Never say never
Tijdschrift Varity vroeg Blake (Serena van der Woodsen) of ze mee zou doen aan een vervolg op Gossip Girl. Haar antwoord: “Ik weet niet. Waarom niet? Het hangt er van af. Zou ik zeven seizoenen van de serie doen? Nee, het is heel hard werken en ik heb mijn kindjes waar ik niet te lang van weg wil zijn. Maar ik heb geleerd om nooit nooit te zeggen in het leven.”

Toronto
Ze vertelt dat ze iets nieuws zoekt om te doen, maar… “Who knows.. Het sloeg ergens op, het was goed. We hadden zoveel plezier shooten en wonen in New York.” Blake onthult ook dat de serie eigenlijk zou worden opgenomen in Toronto, maar gelukkig werd dat veranderd in New York.

Prep
Of Gossip Girl ooit nu wel of niet terugkomt, er is een nieuwe serie in de maak: Prep. Over een plattelandsmeisje dat naar een kostschool in Engeland moet. Het wordt nu al dé nieuwe Gossip Girl genoemd. We keep you posted over deze nieuwe serie!

Wil jij ook dat Gossip Girl terugkomt?

Lees ook:
5x why we love Chuck & Blair in Gossip Girl
Leven als Gossip Girl Blair Waldorf

Beeld: Gossip Girl
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.