fbpx

 

Mis jij Victorious ook zo? Dan hebben wij misschien goed nieuws voor je. Nickelodeon denkt erover na om de serie weer terug te brengen!

Drie jaar geleden stopte Nickelodeon met Victorious, maar de zender zou overwegen om de serie weer terug te brengen. “We zijn vroegere reeksen aan het bekijken om eventueel sommige ideeën terug te brengen”, vertelt Russell Hicks, die verantwoordelijk is voor de programma’s die op Nickelodeon te zien zijn. “Populaire shows zouden we opnieuw een kans willen geven op een vernieuwende, frisse manier.”

Het zou dus niet gaan om een kleine reünie, maar echt om een vervolg van de serie! Laten we hopen dat dit nieuws waar is en we meer Victoria Justice en Cat Valentine krijgen!

Wil jij dat Victorious terugkomt op tv?

Beeld: https://grlmag.nl/wp-content/uploads/2015/07/Catprof-e1437217392999.jpg

 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment
  1. Ik zou zo fucking graag willen dat er een heel vervolg komt ze zenden nu de oude afleveringen uit maar toch. Weten julie al of het echt zo is anno 2018??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.