fbpx

OMG! Kylie Jenner’s bodyguard reageert op de “belachelijke” geruchten dat hij Stormi’s vader is

Het is jullie vast niet ontgaan: alle theorieën op het internet die betwijfelen of Travis Scott wel de vader is van Kylie Jenner’s baby Stormi. Nope, we verzinnen het niet.

Dit is waarschijnlijk één van de raarste theorieën die we tot nu toe hebben gehoord over de Kardashian-Jenner familie, maar bepaalde fans zijn ervan overtuigd dat Travis Scott niet de vader is van Stormi. Wie dan wel, vraag je je af? Tim Chung, Kylie’s bodyguard. Misschien kun je je hem nog herinneren, aangezien hij eerder in de media is verschenen als Kylie’s enorm knappe bodyguard. Dit is Tim:

Een bericht gedeeld door TIM CHUNG (@timmm.c) op

En dit zijn Tim en Stormi naast elkaar:

Dit is niet de eerste keer dat mensen rumors zijn begonnen over Stormi’s vader. Een lange tijd dachten mensen dat Stormi Tyga’s baby was, tot hij erover tweette:

Amen to that, Tyga. En nu heeft ook Tim gereageerd op de kwestie in een bericht op zijn Instagram. Hierin schreef hij dat Kylie en hij alleen een professionele relatie hebben en dat de roddels zo belachelijk zijn dat ze lachwekkend zijn. Hiernaast vraagt hij de media ook om hem niet langer bij deze roddel te betrekken, en dat het enorm respectloos is tegenover Travis Scott, Kylie Jenner, Stormi en de rest van de families. Hmm, pretty duidelijk toch?!

My first and last comment.

Een bericht gedeeld door TIM CHUNG (@timmm.c) op

> Zó reageerde Kylie Jenner op een shady tweet over Stormi
> OMG! Dit cadeau van $1.4 miljoen kreeg Kylie Jenner van Travis Scott

Bron beeld: Instagram

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.