fbpx

Kylie Jenner brengt Lip Kit uit

 

Het is officieel! Wie er nog steeds niet uitkomt met de drie kleuren lipstick, gloss, dupes en (oh please no) nog steeds de #kylielipchallange probeert.. Hier is het antwoord!

Een jaar geleden kocht Kylie Jenner al de rechten op de naam “Kylie’s Lip Kit.. For the Perfect Pout”. Toen maakte het niemand wat uit, maar nu kunnen we niet wachten op wat haar geheim nou is. 

eigen lip kit

Oke ze geeft toe, haar lippen hebben wel een beetje plumping gehad, maar met deze nieuwe lip kit gaan we (naaldvrij!) al een heel eind komen. En zeg nou zelf, in 40 minuten je ‘perfect pout’ zonder enige medische hulpmiddelen.. dat is toch een peace of cake? 

Snel in de winkel

Er is nog geen informatie over de inhoud van deze beruchte lip kit, maar speculaties over lipliners, glossjes, nude en bruine tinten gaan zeker al de ronde! Dat haar lijn binnenkort uitkomt is een ding dat zeker is. De donkerbruine, matte lipstick die ze draagt is immers helemaal on-trend.

So girls get some sleep! Want zoals Kylie zelf al onthulde aan de Teen Vogue: wanneer ze make-up draagt, gaat ze ook all-out. Al duurt het 40 minuten voor alleen die perfecte lips, je bent dan wel helemaal selfie ready.

View this post on Instagram

picking the perfect shade. #KylieLipKit

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Stay tuned voor meer updates!

Psst.. Heb je de Kylie Jenner challenge van editor Esther al gelezen? 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.