fbpx

Ouch: Kylie en Kendall Jenner hebben niet gereageerd op de uitnodiging van Brody Jenner’s bruiloft

Net als us regular people, hebben ook celebs last van awkward family affairs. Brody Jenner, de halfbroer van Kendall en Kylie, heeft laten weten dat z’n zusjes nooit hebben gereageerd op de uitnodiging van zijn bruiloft. Rude much?!

Brody trouwt binnenkort met Kaitlynn Carter, en vertelde People dat Kylie en Kendall nooit de moeite hebben gedaan om te reageren op de uitnodiging. “We hebben nooit iets gehoord van mijn twee kleine zusjes. We hebben ze een uitnodiging gestuurd, maar we hebben nooit iets terug gehoord.” Hij vertelt dat Kylie en Kendall gemist zullen worden en dat hij ze er graag bij had willen hebben. Aw!

Eerder dit jaar vertelde Brody aan TMZ dat hij Kylie al een paar jaar niet had gezien, en dat hij niet eens wist dat ze zwanger was… Kylie lijkt wel nog contact te hebben met haar andere halfbroers. Caitlyn Jenner plaatste deze lieve foto van Kylie met Burt en Brandon Jenner op haar Insta:

> Kendall Jenner vindt het raar dat Kylie een baby heeft
> OMG! Kylie Jenner geeft een fan een heel bijzonder cadeau

Bron beeld: Instagram

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.