fbpx

Kylie start anti-pestcampagne

 

Pesten is een groot probleem, vandaar dat Kylie Jenner een anti-pestcampagne is gestart op Instagram. Ze vertelt verhalen over anderen, maar nu ook over haarzelf.

“Mensen zeggen zo gemakkelijk gemene dingen over mij, elke dag weer, en soms kan ik het niet aan. Ook ik word er door geraakt, ik stort in, ik verstop me, ik huil”, vertelt Kylie. “Het heeft gezorgd voor een enorme angst bij mij, waar ik eerder nooit last van had. Ik ben een deel van mezelf verloren. Elke stap die ik zet is vastgelegd voor de hele wereld en het is een nachtmerrie om te ontdekken wie ik ben te midden van dit alles.”

Eerder deze week deelde Kylie al de verhalen van het plussize model Erica Schenk en Lizzie Velasquez, een vrouw die ‘de lelijkste vrouw ter wereld’ werd genoemd. Zij zouden Kylie inspireren in hoe ze met het pesten om kan gaan. “Lizzie heeft me geleerd dat ik meer ben dan dat ik denk dat ik ben. Het komt erbij als je bekend wordt, maar Lizzie had hier nooit onder hoeven lijden.”

Heftig! Hopelijk inspireert Kylie’s campagne andere meiden die gepest worden en denken pesters voortaan beter na!

Beeld: Instagram Kylie Jenner
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.