fbpx

Laatste seizoen Pretty Little Liars?

 

Er is een grote kans dat Pretty Little Liars na seizoen zeven niet meer terug zal keren, maar het zal in ieder geval de laatste keer zijn dat we de hele cast zien. En Lucy Hale vindt dat een goed teken!

einde

De cast en de crew van de immens populaire serie hebben duidelijk laten weten dat ze het einde van Pretty Little Liars in zicht zien komen. “Ik heb altijd gezegd dat ik wil dat de show op een hoogtepunt stopt. Het moet niet zo worden dat iedereen gaat smeken dat de serie niet meer uitgezonden gaat worden,” zegt Lucy tegen Vulture.

Laaste seizoen met complete cast

Toch is het niet zeker dat de hele serie stopt. Ook Lucy houdt het nog even spannend. “Dit zal zeker het laatste seizoen zijn met de complete cast. Op een manier zal het dus eindigen omdat niet iedereen er meer bij zal zijn. Ik ben benieuwd naar wat er verder gaat gebeuren!” vertelt ze.

Lucy is in ieder geval klaar om haar vleugels uit te slaan! “Ik wil als actrice constant groeien en leren. Ik wil dingen doen die mensen niet van me verwachten.” Maar ze heeft ook laten weten dat ze het geweldig vindt om Aria in Pretty Little Liars te spelen.

Het spreekwoord luidt dat alle goede dingen tot een einde komen, maar eigenlijk zijn we er nog lang niet klaar voor! Op hopelijk niet het laatste seizoen moeten we nog even wachten, vanaf deze zomer kunnen we genieten van seizoen zeven van de serie.

Foto: Instagram Pretty Little Liars
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.