fbpx

Lady Gaga helpt depressieve jongeren

 

We hebben allemaal wel eens een off-day, maar bij Lady Gaga is het zelfs zo erg dat ze depressief werd. Maar er zit ook iets moois aan dit verhaal.

Lady Gaga weet namelijk als geen ander hoe het is om je altijd maar rot te voelen. Daarom richtte ze de Born This Way stichting op om jongeren te helpen die hetzelfde doormaken. “Ik kwam op het idee door de gesprekken die ik had met mijn fans. Een deel van de verhalen die ik hoorde, was behoorlijk donker. Ik begon om ze te geven en ik zag mijzelf in ze. Ik wilde iets doen zodat ze weten dat ze hier niet alleen in staan,” vertelt ze in een interview met Billboard.

De stichting helpt jongeren niet alleen om zich minder eenzaam te laten voelen, maar zorgt ook voor geld voor onderzoeken naar mentale gezondheid. “Ik wil heel graag dat de kinderen die we helpen, voelen dat hun gevoelens niet raar zijn. Het is menselijk, zo zijn we geboren.”

Ga zo door Lady Gaga!

Beeld: Instagram Lady Gaga
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.