fbpx

Lauren Jauregui beenblessure na fotoshoot

 

Het lijkt misschien leuk om video’s te maken als muzikant bij de nummers die je schrijft, maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Lauren Jauregui van Fifth Harmony kan daar sinds deze week helaas over meepraten.

Vorige week trad de immens populaire girlband op in Dubai en een aantal fans spotte de zangeres met een wit verband om haar knie. Om roddels te voorkomen liet Lauren gelijk weten wat er aan de hand was. “Ik verontschuldig mij alvast van tevoren”, zei ze tijdens het optreden. “Ik heb een infectie aan mijn knie en kan misschien daardoor minder goed meekomen met de choreografie, sorry. Maar ik hou van jullie, wij houden van jullie en we gaan jullie een top show geven!”

https://twitter.com/demetriasregui/status/698172636992417792 

Lauren vertelde dus wel dat er iets met haar been aan de hand was, maar hoe ze eraan kwam was nog even gissen. Haar fans lieten het er niet bij zitten en gelukkig laat de vader van Lauren, Mike Jauregui, weten dat Lauren is gevallen bij een videoshoot maar dat ze verder oké is. Gelukkig!

Niet zulk lekker nieuws dus voor Lauren, maar dat betekent wel dat er een nieuwe Fifth Harmony video aan komt!

Voor welke single van hun album wil jij een clip zien?

Foto: Twitter Fifth Harmony
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.