fbpx

OMG: er komt een derde Legally Blonde film

Bend and snap girls, want we hebben heel erg goed nieuws. Reese Witherspoon heeft na 15 jaar ein-de-lijk  ja gezegd tegen Legally Blonde 3. Dus zijn jullie klaar voor de comeback van de legendarische Elle Woods?

Volgens Deadline.com zijn het mediabedrijf MGM en Reese, die ondertussen ook al weer 42 is, bezig met contractonderhandelingen. De actrice is niet de enige die terugkomt voor deel drie. Ook het productieteam gaat werken aan de film. Kirsten ‘Kiwi’ Smith en Karen McCullah gaan weer aan de slag als scriptwriters en Marc Platt en Adam Siegel gaan ook deze film produceren.

via GIPHY

Er is nog niks bekendgemaakt over het verhaal, dus dat wordt nog even afwachten. Het zal waarschijnlijk weer draaien om powervrouwen. We love it! We weten jammer genoeg nog niet of er andere acteurs uit de eerdere films mee zullen doen aan de nieuwe film. Maar natuurlijk hopen we dat wel. We hebben al vijftien jaar gewacht, dus een paar maanden moet ook nog wel lukken toch?

Reese had al eerder laten weten dat ze een nieuwe Legally Blonde film wel zag zitten. Tijdens een interview met James Corden in The Late Late Show vorig jaar, zei Reese. “Ja, dat zou ik wel doen. Het zou heel erg cool zijn om te zien waar Elle vijftien jaar later is en wat ze nu doet. Wat denk jij?”.

Laten we hopen dat de productie van de film as soon as possible begint. En remember whoever said orange is the new pink was seriously disturbed!

> Heeft Sofie Richie Scott Disick gedumpt? 

> Vintage shoppen? Hier doe je dat het best!

Bron beeld: MGM

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.