fbpx

4x dit zijn de leukste bijbaantjes voor de zomervakantie

Nog heel eventjes en dan is het zover: de zomervakantie. Heb je deze zomer nou veel vrije tijd of kan je wel een extra zakcentje verdienen? Dit zijn de leukste bijbaantjes in de zomervakantie.

#1. Horeca

Vind je het ook heerlijk om in de zomer lekker op een terrasje te zitten? Je bent niet de enige! Om deze gezellige drukte aan te kunnen, kunnen horecabedrijven juist in de zomer wel een extra hulp gebruiken. Ben jij er helemaal klaar voor om gasten te bedienen en vindt je het maar wat leuk om drankjes klaar te maken? Zoek eens een baantje in de horeca. Dat kan natuurlijk ook de frietkraam betekenen, mmmmm.

#2 .Animatieteam/recreatieteam

Als je als kind weleens op een camping hebt gestaan ken je ze vast wel: die vrolijke mensen van het animatieteam. Dit zijn je helden tijdens de zomervakantie en zorgen ervoor dat je als kind de tijd van je leven had. Werken in een animatieteam is heel leuk, maar ook behoorlijk zwaar. Je bent de hele dag met kindjes in de weer en je doet ook veel ‘achter de schermen werk’. Als je dit helemaal leuk vindt, heb je in een animatieteam de zomer van je leven (ondergetekende spreekt uit ervaring).

#3. IJssalon

Het is zomer dus mensen willen ijs, wie gaat daar voor zorgen? Juist ja, jij! Houd jij ervan om voor verkoeling te zorgen op de warme dagen en ben je bereid om armspieren te kweken (ijsscheppen is zwaarder dan je denkt ), dan is een baantje in een ijssalon misschien wat voor jou! Pluspunt, je mag vaak zoveel ijsjes eten als je zelf wil.

#4. Winkel

Of het nou het campingwinkeltje is, die toffe kledingwinkel bij jou in de stad of in een warenhuis, in de zomer zijn winkels ALTIJD opzoek naar extra personeel. Zit jij wel te wachten om achter de kassa te staan en mensen met een glimlach te begroeten? Dan is een baantje in een winkel misschien wel helemaal jou ding!

Ga jij deze zomer werken?

Lees ook:

>Deze irritante dingen herken je als je in een winkel werkt

>Zo werk je toe naar jouw dreamjob

Bron beeld: Christin Hume on Unsplash

Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.