fbpx

Aanstaande zondag is het weer Vaderdag. Heb je nog geen cadeautje? Geen zorgen, hierbij de allerleukste cadeautips!

 1. De huiselijke vader
  Blond Amsterdam heeft speciaal voor vaderdag superleuk servies! Kommen, borden, bekers…. Zo kan je zelf een leuke set samenstellen. Ook kan je er nog voor kiezen om iets te personaliseren.
 2. De verzorgende vader
  Is je vader iemand die altijd van geurtjes houdt? Dan is hebben ze bij Rituals het perfecte cadeau. Een lekkere doucheschuim, showergel, shampoo, scheergel of deodorant. Ook hier kan je een set samenstellen.
 3. De ondernemende vader
  Heb jij een avontuurlijke  en ondernemende vader? Dan is dit boek zeker iets voor hem! 100 ideeën die je vader zeker eens gedaan moet hebben en waar jij hem natuurlijk mee kan helpen. Want samen sta je sterker!
 4. De levensgenieter
  Is jouw vader een echte levensgenieter? Dan is een bierpakket superleuk om te geven! Natuurlijk moet je wel even aan je moeder vragen of zij dit wil kopen.
 5. De sportieve vader
  Heb jij een sportieve vader die elke week in de sportschool te vinden is? Dan is een gepersonaliseerde bidon superleuk. Zo zal hij met sporten altijd aan je blijven denken!

Wat voor type is jouw vader?

Lees ook:
Eerste cookie dough bar van Nederland is geopend!
5 Boeken die elk meisje gelezen moet hebben

Beeld: www.pexels.com
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.