fbpx

Lili Reinhart gaat in op zwangerschapsgeruchten

Fans op Twitter zijn ervan overtuigd dat Riverdale-actrice Lili Reinhart zwanger is. Er is namelijk een “onflatterende” foto van haar opgedoken, waaruit mensen op Twitter hebben opgemaakt dat de actrice een baby verwacht van haar vriendje en co-ster Cole Sprouse.

Op de foto, die is gemaakt in New Orleans, zijn Lili en Cole samen met vrienden te zien. Lili draagt een jurkje waarin haar buik een beetje opgezwollen lijkt.

Lili reageert gisteren via Instagram Story op de zwangerschapsgeruchten. In haar post schrijft ze: ” Nee, ik ben niet zwanger. Dit is gewoon mijn lichaam. Soms heb ik een opgeblazen buik. Dan wordt er een onflatterende foto van mij genomen.” Ze sluit de post af met het bericht: “Mijn lichaam is iets waar ik mij nooit voor zal verontschuldigen. Mijn lichaam verandert en dat van jou ook, en dit is helemaal oke.”

Ook bestie Camila Mendes, die ook in Riverdale speelt, neemt het snel op voor Lili. Op Instagram schrijft ze in haar Story: “Ik voel me ook 24/7 opgeblazen en mijn gewicht schommelt. Dit hoort allemaal bij het vrouw zijn en zou moeten worden gevierd en niet worden beoordeeld.”

Wat vinden jullie van de berichtjes over Lili?

> Zó reageerde Cole Sprouse op de vraag of hij en Lili Reinhart een relatie hebben
> Style inspiration: Lili Reinhart

Bron beeld: Neflix, Riverdale

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.