fbpx

Lotte (18): “Taylor Swift dacht dat ik haar was!”

Lotte Lutjes (18) maakt al vanaf 2014 outfits na van haar idool Taylor Swift. En ja, dat viel Taylor zelf ook op! Wij interviewden Lotte over haar creaties, hoe het is om viral te gaan en we vroegen haar natuurlijk hoe het voelt als Taylor Swift je foto deelt.

“VOOR EEN CONCERT BESLOOT IK EEN OUTFIT VAN TAYLOR NA TE MAKEN”

“In 2014 ging ik naar een concert van Taylor Swift in Engeland, ik was al jaren fan. Tijdens Taylors concerten maak je kans haar te ontmoeten als je een coole outfit draagt. Daarom deden mijn vriendinnen en ik natuurlijk extra ons best om een outfit te vinden die op die van haar leek. Maar dat bleek nog best moeilijk, daarom besloot ik zelf een outfit van haar na te maken. Ik was altijd al creatief en hield van ontwerpen, dus maakte ik haar cirusoutfit na.”

“Helaas won ik niet, maar ik had de smaak van het maken van kleding wel te pakken. Ik vond het heel leuk om te doen en kreeg zoveel leuke reacties van andere Taylor Swift-fans. Mijn oma wilde me graag meer leren en zo besloot ik om door te gaan met het namaken van Taylors outfits. Ik draag de outfits als ik meetings heb met andere Taylor Swift-fans, maar ook als ik een feestje heb. En ik plaats foto’s van de outfits op mijn Tumblr.”

“TAYLOR SWIFT VOLGT MIJ!”

“Een jaar geleden lag ik ‘s avonds in bed en ik probeerde in slaap te vallen. Ik keek nog eventjes op mijn telefoon en kon mijn ogen niet geloven: Taylor Swift volgt mij! Ik moest tien keer kijken, maar het was echt waar. Ik heb die nacht natuurlijk geen oog dicht gedaan.”

View this post on Instagram

WELCOME TO MY FUNERAL

A post shared by Lotte (@teatimetay13) on

“IN EEN PAAR DAGEN HAD IK 8000 VOLGERS”

“Eerst plaatste ik niet zoveel outfits, maar dat werd wel meer toen Taylor me ging volgen. Ik dacht dat dat hét hoogtepunt was, maar het werd nog beter toen ik vorig jaar maart op mijn telefoon keek. Ik had wel 800 notificaties! Na lang scrollen ontdekte ik wat de aanleiding was: Taylor had mijn foto gerepost met de tekst: ‘LOL, I thought that was me.’ Ik moest me inhouden niet te gaan gillen. Taylor Swift dacht dat ik haar was! Heel bizar. En haar post bracht nog veel meer teweeg. Mijn aantal volgers was in een paar dagen gestegen van 2000 naar 8000.”

“IK KREEG EEN UITNODIGING VAN EEN MODESCHOOL IN PARIJS”

“Een paar weken geleden besloot ik wat van mijn werk op te sturen naar tijdschriften, ik was benieuwd wat ze ervan vonden. En ineens kreeg ik een berichtje van het Amerikaanse tijdschrift Seventeen, ze wilde me interviewen. Toen is het snel gegaan en stond ik ineens op elke website wereldwijd. Ongelofelijk! Ik heb zelfs een uitnodiging gekregen van een modeschool in Parijs. Ik zit in 6 VWO en na een tussenjaar wil ik iets met mode gaan doen, dus ik neem de uitnodiging zeker in overweging. Mijn grootste droom nu is dat Taylor Swift alles ook ziet en dat ze me misschien wil ontmoeten. Dat zou echt geweldig zijn.”

View this post on Instagram

HEY HEY HEYY I MADE A THING

A post shared by Lotte (@teatimetay13) on

View this post on Instagram

Rocking out to Red like

A post shared by Lotte (@teatimetay13) on

Volg Lotte op Instagram en Tumblr voor al haar Taylor-outfits!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.