fbpx

We hebben het er allemaal behoorlijk moeilijk mee sinds Pretty Little Liars officieel afgelopen is. Het was ook wel een emotional roller coaster: niet kunnen wachten op nieuwe aflevering, teleurgesteld en gefrustreerd zijn wanneer je NOG STEEDS niet achter de identiteit van A (of A.D.) was. Maar let’s face it: we zouden het allemaal zó opnieuw doen.

Helaas kunnen we dat niet, maar we hebben een klein lichtpuntje: de cast van Pretty Little Liars kan het gelukkig behind the scenes net zo goed met elkaar vinden als in de serie, wat betekent dat er heel wat reünies plaatsvinden.

En nu hebben we een héél speciale: Lucy Hale en Ian Harding. OMG.

Look who I found in Chicago 👆🏻

Een bericht gedeeld door Lucy Hale (@lucyhale) op


Als je lang genoeg staart, lijkt het bijna een foto van Aria en Ezra die even een korte stop maken terwijl ze in Chicago zijn voor één van hun book tours. Zucht. Hoewel we Lucy en Ian voorlopig niet meer samen on screen zullen zien (sad), komt er gelukkig wel een serie met serious Pretty Little Liars vibes. We kunnen niet wachten!

> Lucy Hale speelde bijna niet in Pretty Little Liars
> Er komt nog een serie van de makers van Pretty Little Liars: The Heiresses

Bron beeld: Instagram

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.