fbpx

Lucy Hale vertelt of ze nu wel of niet in Riverdale gaat spelen

Als jij een fan bent van Lucy Hale, was jij natuurlijk al helemaal op de hoogte van deze roddel. Maar het gerucht gaat dat Lucy een rol gaat spelen in Riverdale. Yes, you heard it right.

Lucy Hale Riverdale

Lucy in Riverdale is voor ons allemaal natuurlijk een dream come true, maar jammer genoeg is het geen optie. Lucy Heeft namelijk via twitter laten weten dat ze niet in Riverdale gaat spelen.

 

In de tweet schrijft Lucy: “Er gaat een roddel rond dat ik in Riverdale ga spelen. Ik ben gek op de show, maar het is niet waar.”

Girl, we get it! Je hebt weleens beter nieuws gehad. Maar misschien kunnen wij je hier toch nog een klein beetje mee opvrolijken. Er is namelijk een kans dat Lucy een rol gaat spelen in The Perfectionists, de spin-off van Pretty Little Liars. Tijdens een interview met de website Bustle werd Lucy ernaar gevraagd en ze zei niet bepaald nee. “Het ligt eraan of mijn show een nieuw seizoen krijgt”.

Met mijn show bedoelt de actrice de serie Life Sentence. Er is pasgeleden bekend gemaakt dat er helaas geen tweede seizoen van de show komt, waarin Lucy de hoofdrol speelt. Dit betekent dat Lucy nu waarschijnlijk wel tijd heeft voor een rol in The Perfectionists. Dit wordt spannend! The Perfectionists komt in 2019 uit.

> NikkiTutorials is weer single
> 6 tips voor een avondje me-time

Bron beeld: Instagram Lucy Hale 

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.