fbpx

Zo maak je je kamer zomerklaar

 
Het mag dan misschien wel bijna zomer zijn, maar is je kamer eigenlijk al summer ready? Wij geven je alvast wat inspiratie!

  1. Misschien is de winter voorbij, dat betekent nog niet dat alle lichtjes en kaarsen weg moeten. Haal bijvoorbeeld geurkaarsjes met zomerse geuren en hang aan je kledingkast je oude kerstlampjes. Zeker als het wat schemerig wordt, heb je de ultieme romantische sfeer te pakken.
  2. Maak gebruik van zomerse kleuren (roze, blauw of geel)  in je decoratie om je kamer nog vrolijker te maken. Koop bijvoorbeeld lampionnetjes of gekleurde tule om op te hangen. Ook kun je de tule gebruiken om boven je bed te hangen, zodat je een hemelbed krijgt.
  3. Koop een stuk lint en maak daar allemaal vlaggetjes aan van gekleurd papier, cadeaupapier of oude tijdschriften. Zo ziet je kamer er nog gezelliger uit!
  4. Vergeet ook niet om je kamer zo af en toe op te ruimen, het blijft geen leuk klusje, maar des te beter heb jij meer overzicht over al je spullen. Probeer per week je kleding op te ruimen die over je stoel hangt ;), wie weet vind je er nog wat leuke zomerkleren.

Hoe maak jij je kamer summer ready?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Comments are closed

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.