fbpx

Zo tover jij je kamer om tot hotelsuite

Geen geld om in een luxe hotelsuite wakker te worden? Tover dan je eigen slaapkamer om tot luxe suite.

Creëer een hotelbed
Je bed, je beste vriend door dik en dun, maar toch af en toe wat saai. Maak van je eigen bed een heerlijk hotelbed. Verschoon je bed (mama zal trots op je zijn) en zoek alle kussens op die je kan vinden en stal ze uit. Nu nog een lekkere grote deken of sprei over je bed en hij is helemaal hotelkamer proof!

Zorg voor roomservice
Een goed hotel is geen goed hotel zonde roomservice. Vraag aan je zusje of ze wat geld wil verdienen en laat ze jouw hotelmedewerker zijn (tip: zeg dat ze werknemer van de maand is, dat vindt ze vast leuk). Terwijl jij lekker in je bed Mean Girls aan het kijken bent, app jij je zusje dat je klaar bent voor de eerste snack. Sounds perfect!

Leg mini’s in je kamer
Eén van de leukste dingen aan hotels? De mini’s die je overal kunt vinden. Denk aan een mini shampoo of mini douchegel, maar ook de mini chocolaatjes die op je kussen liggen of de minibar vol met Tony Chocolonely. Investeer in een paar van deze schattige mini’s en het voelt als een echte vakantie, maar dan in je eigen kamer.

Sfeervolle verlichting
Heb jij ook nog nooit felle tl-lampen in een hotelkamer gezien? That’s right! Het licht moet er zo zwoel en relaxt mogelijk uitzien. Vanavond laat jij ook je lamp uit en in plaats daarvan doe je een schemerlamp aan of steek je wat kaarsen aan (let op, blaas de kaarsen wel uit voordat je in slaap valt!).

Wat doe jij voor een beetje luxe in jouw slaapkamer?

Lees ook:
Zo organiseer jij de perfecte Netflixavond
Deze zes hotte modeapps moet elke fashionista hebben

Beeld: Pexels.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.