fbpx

Dit weten we tot nu toe over de make-uplijn van Lady Gaga

Dat er steeds meer make-uplijnen uitkomen van celebs is geen nieuws meer. Kylie Jenner met haar lijn Kylie Cosmetics en Fenty Beauty van Rihanna, zijn allebei vet populair. We zijn dan ook superexcited over het nieuws dat The Queen of Pop, Lady Gaga, binnenkort ook uitkomt met haar eigen make-uplijn.

Maar hoe weten we dit nou eigenlijk? De website The Blast is met het nieuws naar buitengekomen dat Lady Gaga patent heeft aangevraagd op de naam Haus Beauty voor een make-uplijn. En wat we dan precies van Haus Beauty kunnen gaan verwachten? A lot! In de aanvraag stonden foundations, blush, lippenstift, lipgloss, eyeliner, oogschaduw, huidverzorings, bronzer, nagelak en nog veel meer. We can’t wait!

De Haus Beauty collectie is niet de eerste make-uplijn  die de zangers uitbrengt. In 2009 en in 2010 bracht Lady Gaga namelijk al een lippenstift en een lipgloss uit samen met het mega make-up merk M.A.C. In 2012 kwam The Queen of Pop met de parfum Lady Gaga Fame, in samenwerking met het merk Coty.

Er is nog niks bekend over wanneer de make-uplijn wordt uitgebracht. Dus het wordt nog even wachten. We houden jullie op de hoogte!

> Zó krijg jij superlang haar
> De raarste make-up trends van het moment

Bron beeld: Annie Spratt on Unsplash

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.