fbpx

De beste make-uptips van drag queens

We can’t deny it! Drag queens zijn on top of their game als het gaat om beauty. Nepwimpers, big lips en glowy skin. They know it all. Dit zijn zes tips en tricks die je maar beter kan opschrijven als je van make-up houdt!

#1. Contour Pro – Hexxa
Oeps, lijk jij weleens op een krijger met gekke strepen op je wangen na het contouren? We’ve all been there… Volgens Hexxa ligt het aan de tool die je gebruikt. Als je de punt van een beautyblender gebruikt, wordt je contour namelijk veel natuurlijker.

#2. You’re never finished! – Kelly Square
Deze tip is heel erg obvious, maar mag zeker niet missen in dit lijstje. Blend, blend, blend en nog eens blend. There is never to much blending!

#3. You do you – Pissi Myles 
Dit is een beauty tip, maar telt eigenlijk voor alles in het leven. Wees niet bang om lekker gek te zijn. Het is niet erg om dingen anders te doen dan anderen!

#4. Shine bright like a diamond  – Monét X Change
Er zijn nog maar weinig girls die zonder highlighter kunnen. Logisch want highlighter makes everything prettier! Maar volgens Monet X Change moet je het shiny product wel op de juiste manier gebruiken. “Gebruik highlighter als een extra accent, je wilt niet dat het product je hele gezicht overneemt.”

#5. Water is your bestfriend – Monique Hart
Drink veel water en hydrateer je huid. Of je nou hele dure make-up gebruikt of niet, een slechte huid blijf je zien. Zorg dus eerst voor healthy glowy skin. Noted!

#6. Be a smarty pants  – Yuhua Hamasaki
Dit is de pro tip van Yuhua. Investeer je geld in een goede primer. Waar de rest van je make-up vandaan komt maakt totaal niet uit. Primer is what matters!

> Make-up tips voor de zomer
> How to: twisted ponytail

Bron Beeld: Unsplash 

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.