fbpx

We hebben er allemaal last van in de zomer. Het zweet loopt langs je gezicht en je make-up blijft voor geen meter zitten. Dit zijn de allerbeste make-up tips voor in de zomer!

Hydratatie
Als het warm weer is, is het heel belangrijk om veel water te drinken en niet de hele dag in de volle zon te zitten. Zo heb je het automatisch minder snel warm en zweet je alles er niet zo snel af.

Make-up met SPF
Als je foundation op hebt en in de zon ligt, zal je misschien denken dat je niet kan verbranden, maar het tegendeel is waar. Daarom is het belangrijk om foundation of BB cream te kopen waar SPF in zit. Zo ben je klaar om te gaan zonnen!

Primer
Een primer zorgt ervoor dat je make-up goed blijft zitten en dat je gezicht niet gaat glimmen. Erg belangrijk dus bij dit warme weer.

Waterbestendige mascara
Dit spreekt natuurlijk al voor zich. Als je gaat zwemmen of je zweet loopt je mascara eerder uit dan bij een waterbestendige mascara.

Spray
Voor de finishing touch is het erg handig om een spray te hebben die je over je make-up kan sprayen om de make-up te ‘setten’. Dit zorgt ervoor dat je make-up nog langer mooi blijft.

Kende jij deze tips al?

Lees ook:
> Zo lang blijft je make-up goed
> Een glowy skin in vijf stappen

Photo credit: Foter.com
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.