fbpx

Mary-Kate en Ashley Olsen niet in Fuller House

 

Ken jij de hitserie Full House nog en had je je al verheugd op de reünie? Bereid je dan maar vast voor, want dit nieuws zal je hart breken.

De toen 9 maanden (!) oude tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen speelden samen de rol van Michelle Tanner, de jongste dochter van hoofdpersoon Danny. Deze rol zorgde ervoor dat de tweeling in een klap bekend werd. Je zou dus denken dat ze graag zouden meewerken aan het vervolg Fuller House, maar helaas willen ze zich liever focussen op hun kledingmerken.

“Het is geweldig om te zien hoe hun carrière in de afgelopen jaren is gegroeid, en ik steun Mary-Kate en Ashley in hun keuze om zich te focussen op hun kledingmerken. Ik ben blij met de waardering en support die ik van ze heb gekregen voor Fuller House. Ik weet hoeveel Full House voor ze heeft betekend, ze horen nog steeds bij de familie”, vertelt producent Boyett aan The Hollywood Reporter.

De reden dat de twins niet meedoen, is volgens de producent dus, omdat ze zich op hun modemerken willen richten. Maar de gezondheid van Ashley kan ook zeker meespelen bij dit besluit. Volgens insiders heeft Ashley de ziekte van Lyme en gaat het helemaal niet goed met haar.

Fuller House zal vanaf 2016 op Netflix te zien zijn en John Stamos (die de oom van Mary-Kate en Ashley speelde in de serie) belooft ons dat de serie, ondanks het ontbreken van de tweeling, niet teleur zal stellen.

Wij zijn erg benieuwd!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.