fbpx

6 tips voor een avondje me-time

Zijn jouw examens of tentamens ook in volle gang of heb je gewoon even behoefte aan een momentje voor jezelf? Lees snel verder en geniet een avondje me-time met deze tips.

 1. Waan jezelf in een spa
  Okay, een spa heb je misschien niet direct in je badkamer, maar je kan natuurlijk doen alsof. Doe een heerlijk gezichtsmaskertje op, ga lekker in bad liggen met fancy bruisballen en smeer je daarna heerlijk in met een voedende crème. Bonuspuntjes als je ook nog gaat voor een DIY pedicure.
 2. Ga (online) shoppen
  Nou is het natuurlijk niet zo dat je als je even een avondje me-time wil je gelijk maar al je geld moet uitgeven, maar je kan altijd eventjes kijken. Dwaal door de fashion hemel en kijk op sites als ASOS en Forver21. En kan je het niet kopen? Daar bestaat zo’n wishlist knop voor ;).
 3. Netflix
  Ga op de bank liggen of in je bed en bereid je voor op de ultieme Netflixavond. Pak popcorn en je favoriete serie en bingewatchen maar!
 4. Yoga of meditatie
  Het is niet voor niets dat yoga en meditatie de laatste tijd zo’n trend is. In deze tijd waar je bijna vastgegroeid is aan je telefoon, is het heerlijk om je af en toe eens volledig op jezelf te focussen. Ga er lekker rustig voor zitten en ontspan en wees zen.
 5. Plan alvast je vakantie
  De vakantie is niet zo heel ver meer weg. Bedenk wat je wil doen en waar je naartoe gaat. Ga je op vakantie deze zomer? Check de locatie eens op Instagram en droom weg.
 6. Op pad
  Ben jij niet zo goed in stilzitten? Me-time hebben wil natuurlijk niet zeggen dat je perse thuis moet zitten? Ga lekker wandelen met de hond, pak de fiets, waai lekker uit in de bossen of op het strand.

Lees ook:
> 6 keer zo kom je relaxed je examens door
> Zo tover jij je badkamer om tot spa

Bron beeld: Analise Benevides on Unsplash

Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.