fbpx

10x zo vraag je hem mee uit

 

Al weken ben jij in de ban van die knappe jongen. Hoog tijd om actie te ondernemen en hem mee uit te vragen. Met deze 10 tips weet je zeker dat het goed komt.

  1. Voordat je hem mee uit vraagt probeer je alvast een keer een praatje met hem te maken. Reageert hij enthousiast? Dan is de kans groot dat hij wel met jou op date wil.
  2. Bedenk van te voren een leuke date die ook jongensproof is. Ze vinden het leuk als je origineel bent en voor iets actiefs kiest. Maar een simpele date zoals ergens wat drinken of even de stad in kan natuurlijk ook.
  3. Laat niet je beste vriendin deze klus voor je opknappen door het haar te laten vragen. Hij zal namelijk denken dat het een grapje is. Vraag het hem zelf oog in oog, hij zal respect hebben voor jouw lef!
  4. Zorg dat je er leuk en vooral als jezelf uit ziet op het moment dat je hem meevraagt. Je wilt niet dat hij afschrikt door jouw ‘overdreven’ look. Een beetje lipgloss kan natuurlijk geen kwaad.
  5. Stel hem de vraag op een plek waar jullie ongestoord samen zijn. Zo wordt hij niet afgeleid en beïnvloed door zijn vrienden. En dan hoort niemand het als hij nee zegt ;).
  6. Wil je 100% zeker zijn van je zaak? Vraag hem mee op een groepsdate. Hij ziet dan vanzelf wel hoe leuk jij bent. En jouw beste vriendin vindt het ook vast niet erg om met zijn knappe vriend een avondje te kletsen!
  7. Stel de vraag met zelfvertrouwen. Als je heel verlegen overkomt is hij bang dat je eigenlijk niet durft en het vast een saaie date wordt. Ben dus overtuigd van jezelf. Zelfvertrouwen scoort bij mannen.
  8. Glimlach subtiel en praat vooral rustig zodat je niet té enthousiast overkomt. Hij mag wel een beetje zijn best doen.
  9. Geef hem ook de tijd om na te denken en zet hem vooral niet onder druk. Daar knappen jongens namelijk hard op af. Ben gewoon relaxt!
  10. Ook als zijn antwoord nee is, blijf cool en wordt vooral niet boos. Wie weet dat hij je vraag niet zag aankomen en later toch op date wil. PS: Gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke jongens!

Succes!

Is de date in the pocket? Yes! Check dit artikel met leukste date-ideeën voor in de winter.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.