fbpx

Meet: The New Post Office (+WIN)

 

Bij GRLMAG zijn we gek op mooie, creatieve ideeën. Helemaal als deze mensen dichter bij elkaar brengen. Dat doet nieuw concept: The New Post Office.

FOUNDER

Dit bijzondere concept is bedacht door mijn vriendin Sanne Eijkhout. Een van de meest creatieve, spontane en inspirerende mensen die ik ken.  The New Post Office is ontstaan uit liefde voor spontaniteit en dat maakt dit concept zo bijzonder. Sanne wil like minded people met elkaar op een inspirerende manier verbinden. “Een boodschap op de postkaart schrijven wordt weer een persoonlijke herinnering.”

Wat is het

Het concept bestaat uit een tas met daarin één kunstkaart. Eén conceptkaart met uitleg. En twee lege postkaarten zodat free street mail een lopend ‘ding’ wordt. Een ‘ding’ voor wie? Voor wie een kaartje wil ontvangen en geven op straat. Ik denk aan die grappige denker, die eigenaardige voorbijganger, die mooie glimlach, die oude ziel.

Het ding: The New Post Office. Met onze tas over je schouder zal aantrekkingskracht je verrassen met een gebaar. Toeval bestaat. En een ding weet ik zeker: bewondering is voelbaar. Dat vergeet je niet!

Je loopt iemand tegen het lijf met dezelfde tas én wisselt kaartjes uit! Voor iets meer spontaniteit op straat dus.

Win

Extra leuk.. wij mogen 5 tasjes met kaarten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een tasje met kunstkaarten is een reactie achterlaten (met geldig e-mailadres) onder dit artikel.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.