fbpx

OMG! Plant Miley Cyrus een secret wedding met Liam Hemsworth?

This is not a drill! Volgens een bron zijn Miley Cyrus en Liam Hemsworth druk bezig met het plannen van een secret wedding anytime soon – of juist in de verre toekomst. We’ll never know van tevoren, want ze kiezen ervoor om het geheim te houden. You guys. Ze zouden op dit moment kunnen trouwen. Who knows?! De bron vertelde Entertainment Tonight dat hun vrienden het pas zullen weten vlak voordat het gebeurt, en niet eerder.

“Ze heeft niks aangekondigd omdat ze erg geheimzinnig is, zodat alleen hun vrienden het zullen weten en dan ook echt last minute,” vertelde de bron. “Ze doen het nu echt op hun eigen manier.”

Eén van de redenen hierachter is dat hun eerdere grote trouwplannen zorgden voor een break-up. “De eerste keer dat ze hun verloving aankondigden in 2012, voelden ze zo een druk om het de meest spectaculaire bruiloft in de wereld te maken en dat zorgde er uiteindelijk voor dat ze uit elkaar gingen.”

Volgens de bron houdt Miley Cyrus nu rekening met haar eigen time table en neigt ze naar het idee van een “ranch wedding”, vanwege haar country roots.

“Miley komt met allerlei verschillende ideeën voor de bruiloft. Ze is altijd creatief bezig en nieuwe ideeën aan het bedenken die haar ervaring uniek zullen maken.” Hmm, we zijn superbenieuwd waar ze uiteindelijk voor zal gaan en we kunnen niet wachten om de foto’s te zien!

> OMG! Fifth Harmony is officieel uit elkaar
> Alles wat je moet weten over de PLL spin-off The Perfectionists

Bron beeld: Instagram

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.