fbpx

Deze fashion Instagrammers MOET je volgen

Shopaholics, listen up! Wat vind je hiervan? Nooit meer een kledingcrisis en altijd een fleeky outfit. Geen ontplofte kledingkast, maar altijd een ready to wear setje klaar hebben liggen. Sounds like heaven right? We got you. Wij hebben de vetste mode Instagram-accounts voor je bij elkaar gezocht. You’re welcome.

#1. @romydfonseca

Voor happy fashion ben je bij Romy aan het juiste adres. Vette kleurrijke items en stoere printjes je vindt het allemaal op haar Instagram-account. Precies zo als Romy het zegt: “She who dares wins!”.

#2. @thedevilswearzara

Eigenlijk zou je dit account al moeten volgen alleen om de geweldige naam. The Devils Wear Zara is een account dat wordt gerund door twee bff’s die eigenlijk alleen, maar Zara dragen. Op hun Instagram-account laten deze twee chicks zien hoe zij hun Zara-looks net even die extra touch geven.

#3. @irisamberr

Fun en stylish, Iris weet het elke keer weer voor elkaar te krijgen. Als je haar Instagram-account bekijkt wil jij as soon as possible gaan shoppen. Nog niet overtuigd? Iris heeft ook nog een te schattige puppy die Buddy heet. You can’t say no to a puppy!

#4.@robineblickman

Hoe ze het doet? Wij hebben ook geen flauw idee! Maar elke Instagram foto is een treat. Voor de vetste Instagram-kiekjes en meer dan genoeg outfit inspiratie ben je bij Robine aan het goede adres.


#5. @thestyledseed

California Girls, we’re unforgetable! En oh girl wat heeft Katy Perry gelijk. Het Instagram-account van deze chick is namelijk ge-wel-dig. Delaney die woont in Calfornia, maakt de gaafste outfit posts voor op haar Instagram!

> Zo kleed je je als een echte Parisienne

> Hoe ontwikkel je een eigen stijl?

Bron beeld: Instagram The Devils Wear Zara

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.