fbpx

OMG! Monica Geuze laat zien wat voor heftige haatreacties ze krijgt

We weten natuurlijk allemaal wel dat je als influencer last hebt van haatreacties. Maar wat Monica Geuze op haar Instagram Story laat zien is wel heel erg heftig. Een van haar “fans” is duidelijk niet blij met de vlogger.

Monica plaatste gisteren op haar Instagram Story een foto met de tekst: “Internet troubles in Spanje vlog komt asap online.” Op dit moment viert ze namelijk vakantie in het zonnige Marbella in Spanje, samen met haar vriend Lars Veldwijk en zijn zoontje. In haar volgende post zie je een reactie van een hater op haar bericht.

Gelukkig reageert Monica heel nuchter op de heftige reactie. Ze post namelijk een screenshot van de reactie met een emoji van een duimpje omhoog erbij. Maar dit soort reacties zijn natuurlijk verschrikkelijk om te krijgen en zijn echt een vorm van cyberpesten. Had jij verwacht dat vloggers zulke haatreacties krijgen?

>  Anna Nooshin zoent na Monica Geuze met dit meisje 

> Yay! Er komt een collab tussen Shawn Mendes en Niall Horan 

Bron beeld: Unsplash 

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.