fbpx

Deze kleuren draag je dit najaar op je nagels

 

Een tijdje geleden kon je nog de najaartrends op het gebied van lippenstift lezen, maar wat is een lippenstift zonder een nagellakje? Juist: niets. Dit zijn de trendkleuren voor het najaar.

een blauwtje lopen

Een blauwtje lopen is nooit leuk, maar een blauwtje lakken daarentegen wél! Het mag fel, het mag zelfs lekker blits zijn, het kan blijkbaar allemaal dit najaar. Kies bijvoorbeeld voor ‘Aruba Blue’ van Essie.

zwart-wit denken

Zwarte nagellak kennen we al, maar witte? Is deze grafische trend lastig uit te voeren? Helemaal niet! Maak bijvoorbeeld de witte als basislaag en trek er met je zwarte eyeliner een streepje overheen. Een basiscoat er op, en voilà!

bordeauxrood

Een rood nagellakje kan altijd, maar ben je het zat om altijd maar je gewone rode nagellak te dragen? Probeer dan eens rood met een tintje paars erin. Bijvoorbeeld de ‘Crushed Cayenne’ van Maybelline. Net even wat anders dan normaal.

glitter and glamour

Tuurlijk, glitter kan altijd. Maar helemaal met de feestdagen in zicht! Ga voor helemaal zilver, of helemaal goud. Of als je helemaal van gewaagd houdt, neem dan een zwarte basiscoat en gebruik de ‘Golden Flakes’ van Bourjois. Het ziet er uit alsof je nagels gedaan zijn door iemand anders, maar you’ve done it all by yourself!

edelstenen

Edelstenen? Ja, lak je nagels eens in de kleur van edelstenen. Misschien viel je het al op dat er deze zomer al ringen te koop waren met kleuren zoals edelstenen. Probeer donkergroen, marsala (sowieso een kleur die je niet mag missen) of diep paars. De ‘Paola Green’ van Collistar Gloss nail is erg mooi.

Voor welke kleur ga jij?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.