fbpx

 
Zaterdagavond is perfect voor een Netflix avond. Tijd voor een girls night dus! Trommel al je vriendinnen op en volg deze tips, dan heb jij de beste Netflix avond ever!

De voorbereiding
Een goed begin is het halve werk, zorg daarom dat je voorbereidingen perfect zijn. Begin met het uitnodigen van je vriendinnen. Kijk daarna ook of je een tof thema kan koppelen aan de avond. Gaan jullie de hele avond Pretty Little Liars kijken? Laat dan al je vriendinnen zich verkleden als hun favoriete PLL chick, of kies als thema dromen en laat iedereen lekker in zijn pyjama komen.

De snacks
Zonder snacks geen feestje toch? Laat al je vriendinnen iets lekkers meenemen of ga zelf als een echte keukenprinses aan de slag. Zorg voor popcorn (pluspunten als je eens iets anders maakt dan zoet of zout, probeer eens gesmolten kaas over je popcorn!), chips, muffins en ander lekkers. Ook je snacks kan je aanpassen aan een thema. Kijk je Please like me, probeer dan eens de smiley pancake na te bakken. Yummy!

De avond zelf
De avond zelf gaat natuurlijk helemaal top verlopen. Pak al je dekens, kussens en andere fluffy spullen bij elkaar en maak één groot bed waar je met al je bff’s in kan liggen. Zet de snacks klaar en bingewatchen maar. Kunnen jullie door de ruime keuze aan films en series op Netflix niet kiezen wat jullie gaan kijken? Probeer de site Netflix Roulette, op deze site kan je bijvoorbeeld kiezen welke acteur je in de film wil hebben en de site kiest een film met die acteur voor je uit. Hallo hele avond vol Zac Efron films.

Have fun!

>De serie die iedere ambitieuze chick moet zien: Girlboss
>OMG Pretty Little Liars 7B begint op…

Bron beeld: Pexels.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.