fbpx

OMG! Netflix-serie You wordt onze nieuwe verslaving

Een serie waar Gossip Girl, Pretty Little Liars én Riverdale bij elkaar komen: too good to be true, right? Wrong! Netflix komt binnenkort met een nieuwe serie, een productie van de producers van Riverdale: You. En twee hoofdrolspelers kennen we nog van Gossip Girl en Pretty Little Liars…

Over You

You gaat over Joe Goldberg (Penn Badgley, aka Dan Humphrey aka Lonely Boy aka aaaaaah) die de moderne technologie gebruikt om het hart van Beck (Elizabteh Lail) te veroveren. Joe is een obsessieve stalker en slaagt er uiteindelijk zelfs in om een relatie met haar te krijgen. Beck’s beste vriendin Peach (gespeeld door Shay Mitchell, beter bekend als Emily van Pretty Little Liars – OMG!) krijgt op een gegeven moment door dat Joe kinda shady is, en we zijn héél benieuwd hoe dat zal uitpakken… Joe laat zich namelijk door niemand tegenhouden, zelfs als dit betekent dat hij moet moorden.

Yep. You is officieel mijn nieuwe verslaving en we weten nog niet eens de releasedatum. We hebben wel al een trailer en oh boy, het is zó spannend:

We’ll keep you posted wanneer we meer weten!

> Yay! Er komt een film van dit boek op Netflix
> Check it out: de documentaire van Lil Kleine

Bron beeld: Netflix

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.