fbpx

Demi Lovato en Nick Jonas beginnen record label

 

Het is al duidelijk dat Nick en Demi samen een goed duo vormen, maar nu beginnen Nick Jonas en Demi Lovato een eigen record label binnen de platenmaatschappij Island Records.

Nick Jonas zat zelf al bij Island Records maar Demi zal overstappen van Hollywood Records naar Island Records. Samen met manager Phil McIntyre hebben ze een gezamenlijke onderneming opgericht onder de naam ‘Safe House Records’. Ze kunnen nu samen nieuw muziektalent aannemen.

Demi liet op Instagram en Twitter weten dat ze erg enthousiast is over deze samenwerking: “Ik heb zoveel jaren gewerkt met Nick en Phil, en ik ben zo enthousiast dat ik een deel mag uitmaken van dit bedrijf. Ik heb de controle over zoveel verschillende aspecten van mijn leven.”

Op het laatste album van Nick Jonas was Demi al te horen in het liedje ‘Avalanche’. Ook was Nick musical en creative director voor Demi haar Neon lights tour. Oftewel, ze zijn écht een dreamteam.

Wat vind jij van deze samenwerking?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.