Dit willen we níet meer zien in 2018

Het is alweer tijd om de oliebollen en champagne in huis te halen. We kunnen bijna proosten op het nieuwe jaar. 2017 kwam natuurlijk met loads of leuke dingen… maar ook met genoeg trends, hypes en discussies die we liever vaarwel zeggen! Wij zetten een paar spraakmakende dingen op een rijtje die je vast niet zijn ontgaan.

1. Oké… het was voor een tijdje leuk: The floor is lava challenge. Als deze aan je voorbij is gegaan, snap ik het ook niet meer. Uit het niks sprong er opeens iemand bij je op schoot of voor je neus op de tafel. Na een week was het al genoeg hoor jongens…

2. Om maar gelijk door te gaan op de volgende challenge. The mannequin challenge. De eerste waren nog leuk en creatief, maar na een tijdje ging het al snel vervelen. Keer op keer stilstaande mensen in een filmpje. Wij zeggen: NEXT.

3. Iets wat bakken met geld heeft opgehaald en ik snap nog steeds niet hoe: fidgetspinners. Hoe deze hype de wereld in is gekomen is voor mij een vraag, want ik heb het nooit gesnapt. (Misschien omdat ik er nog nooit eentje vast heb gehad)

4. En tot slot een ietwat serieuzer onderwerp. De zwarte pietendiscussie. Dit is niet speciaal iets van 2017, maar het kwam zeker weer ter sprake. Of je het nou racisme, of traditie vindt, get over it. Lekker in 2017 laten deze discussie.

Wat laat jij achter in 2018?

Lees ook:
Feel good series om te kijken in de kerstvakantie
3 nieuwe films om te kijken tijdens de kerstvakantie

Bron beeld: Unsplash

Hester Heijmans
Hester Heijmans

Hester is een enthousiaste (te leergierige) journalistiek student. Ze gaat stukjes schrijven over celebrity-nieuws en lifestyle gerelateerde dingetjes met heel veel tips en tricks!

Nog geen berichten

Laat een bericht achter

Je email adres zal niet worden gepubliceerd

Shop ’till you drop!