fbpx

Dit ga jij zeker niet missen aan de middelbare school

Of je nou net geslaagd bent of nog een paar jaartjes moet, er zijn 100% dingen die jij niet gaat missen aan de middelbare school. We hebben een top 5 voor je gemaakt..

 1. Leraren die áltijd je huiswerk checken
  Ja, ze zijn er. Leraren die elke les je huiswerk gaan controleren. Sommigen checken zelfs elke opdracht en sturen je de les uit als je er eentje niet af hebt. Wat een onzin, toch?
 2. De vieze kauwgom tafels
  Jij hebt vast weleens je hand onder je stoel gehad en iets plakkerigs gevoeld. Ew! Bijna geen enkele stoel of tafel is kauwgomvrij, heel vies!
 3. De chagrijnige conciërge
  Het is acht uur in de ochtend en je moet je weer melden. De conciërge staat alweer op je te wachten met een niet al te blij gezicht. Hij mompelt wat en zet je aan de slag. Sommige conciërges zijn bijna nooit vrolijk, maar zetten je alleen maar aan het werk. Heel irritant! Of heb jij juist een toffe conciërge?
 4. De velen tussenuren
  “We hebben het 4e uur uitval,” schreeuwt er weer iemand door de klas. Daar gaan we weer! Een tussenuur. Een paar tussenuren zijn niet vervelend, maar als je er heeeel veel per week hebt dan kan je daar echt chagrijnig van worden. Wat moet je zo lang doen op school?
 5. De bel
  Tik, tak. Één seconde voorbij. Elke seconde op de middelbare school voelt aan als een uur. Je kijkt weg van de klok en weer terug en ziet dat het pas een halve minuut later is. Teleurstellend. De bel lijkt nooit te gaan en de dagen duren eeuwig. Voor je gevoel gaat de schoolbel nooit. Na school gaat de tijd altijd heel snel, oneerlijk hé?

Wat ga jij niet missen aan de middelbare school?

Lees ook:
> 5 x zo deal je met jaloezie
> 5 tips om je beter te concentreren

Bron: www.pexels.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.