fbpx

 

We kennen Justin Bieber eigenlijk als iemand die niet altijd moeders engeltje is, maar we kunnen niet ontkennen dat Justin zijn best doet om zijn imago te verbeteren. Daar helpt zijn nieuwe familielid nu al bij!

Justin stelt het nieuwe familielid voor op zijn Instagramaccount als ‘Philip’, met als roepnaam Phil. Binnen een uur plaatste de ‘Love Yourself’ zanger zes (!) filmpjes en foto’s van de pup en de fans smullen ervan. Te zien aan de foto’s en filmpjes heeft de Labradorpup zijn plekje wel gevonden in huize Biebs. Ook met de andere hond van Justin, genaamd Esther, lijkt het kleine hondje wel goed op te kunnen schieten.

Phil

Een foto die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

 

Esther and Phil Een video die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

Phil mag dan wel het nieuwste hondje zijn in de familie van Justin, maar er waren zeker honden die hem voor gingen. In een reclamefilmpje voor het adopteren van honden vertelt Bieber over Sam, de hond die zijn maatje was toen hij verhuisde en hij eigenlijk nog geen vrienden had. Helaas is Sam iets meer dan een jaar geleden overleden.

Wat vind jij van Justins nieuwe maatje?

Beeld: Instagram Justin Bieber
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.