fbpx

Yay! Er komt een film van dit boek op Netflix

Woohoo. Goed nieuws voor bingewatchers! Er is weer een film die jij aan je watchlist kan toevoegen. Het boek To All The Boys I Loved Before, geschreven door Jenny Hanwordt verfilmd. En je raadt nooit welke Pretty Little Liars-actrice een rol speelt in de film.

Het verhaal
De film draait om de zestienjarige Lara Jean Song Covey. Lara bewaart al haar liefdesbrieven in een hoedendoos die ze van haar moeder kreeg. In de doos zitten liefdesbrieven aan alle jongens waar ze ooit verliefd op is geweest, maar die niemand eigenlijk mag lezen. Totdat haar love letters ineens worden verstuurd en iedereen op de hoogte is van haar liefdesleven. Oeps!

Lara wordt gespeeld door actrice Lana Condor. De rol van Peter Kavinsky wordt vervuld door Noah Centino (The Fosters). Pretty Little Liars-actrice Janel Parrish speelt, Margot, de oudere zus van Lara. Het jongere zusje van Lara, Kitty, wordt gespeeld door Anna Cathcart.

De film is vanaf 17 augustus te zien op Netflix in Amerika. Het is nog niet bekend wanneer de film precies in Nederland te bekijken is. We houden jullie obviously op de hoogte!

> Check it out: de documentaire van Lil Kleine 

> OMG: Camila Cabello met spoed naar het ziekenhuis 

Bron beeld: boek To All The Boys I Loved Before

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.