fbpx

Nieuwe muziek Zayn

 

Wij staan te schreeuwen en te springen op de bank, want Zayn Malik is eindelijk terug! En HOE!

Ja, het is nog maar een week later nadat One Direction hun voorlopige laatste album uitbracht. Terwijl Zayn vandaag eindelijk met het nieuws komt dat hij zijn eigen solo album zal uitbrengen (wij geloven niet in toeval!).

Het nieuws verscheen vannacht op de nieuwswebsite Fader, waar hij ook voor het eerst in een interview vertelt over waarom hij One Direction heeft verlaten. Daarnaast vertelt hij meer over zijn opkomende album, en waarom hij voor de eerste keer in zijn leven het gevoel heeft dat hij muziek maakt wat voor hem staat als persoon.

“Ik heb het gevoel dat mensen niet weten wat ik muzikaal hen zal brengen, maar als ze mijn muziek horen, ze mij eindelijk beter zullen begrijpen. Bijvoorbeeld waarom ik de band heb verlaten. Dit album wat ik heb gemaakt, zit al tien jaar in mijn hoofd”, vertelt Zayn. Bekijk hieronder de preview en hoor een snippet van zijn liedje ‘Befour’.

Maar waar wachten we nog op! Bekijk het hele interview hier.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.