fbpx

De nieuwe serie 13 Reasons Why wil je zien!

 
Ben je bang dat je het niet gaat overleven als Pretty Little Liars voorbij is? No worries! Wij hebben een heel goede vervanger voor je gevonden: 13 Reasons Why.

Producer Selena Gomez

Yes! De nieuwe serie 13 Reasons Why is nu te streamen via Netflix! Reason one waarom je de serie moet zien is omdat Selena Gomez producer is van de serie. Ze heeft er na het lezen van het boek van Jay Asher heel veel moeite voor gedaan om de serie op de buis te krijgen. En het is haar gelukt.

De reden waarom ze het zo belangrijk vond om het boek te verfilmen? Het heftige verhaal over de zelfmoord van een tiener. Selena zelf heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze afgelopen tijd wat heftige problemen heeft gehad, zo kampte ze met depressies. Juist met deze serie wil ze aandacht vragen voor psychische problemen onder jongeren en de gevolgen van social media en pesten.

Het verhaal

Als de middelbare scholier Clay Jensen (Dylan Minnette) thuiskomt van school, vindt hij op de veranda een mysterieuze doos met zeven cassettebandjes. Als Clay het eerste bandje afspeelt, hoort hij de stem van klasgenoot Hannah Baker (Katherine Langford) op wie hij heimelijk verliefd was, maar die een paar weken eerder zelfmoord pleegde.
Op de bandjes legt Hannah uit dat er dertien redenen waren waardoor ze besloot haar leven te beëindigen. Is Clay één van die redenen? De enige manier om erachter te komen of hij op de lijst staat, is door naar de tapes te luisteren.
Heel anders dan Pretty Little Liars dus, maar de verwachtingen zijn hoog dat het net zo’n hit gaat worden!
Ga jij kijken?
Bron beeld: 13 Reasons Why, Netflix
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.