fbpx

Yay! Paul Wesley gaat in een nieuwe serie spelen

Fi-na-lly! Veel langer hadden we niet gekund zonder Paul Wesley, beter bekend als Stefan Salvator, van The Vampire Diaries! Wij hebben goed nieuws want Paul komt terug op televisie met een gloednieuwe serie.

De acteur gaat een rol spelen in de serie Tell Me a Story, die toevallig zal worden geproduceerd door de producer van The Vampire Diaries. De serie is gebaseerd op een Mexicaanse televisieserie. Het verhaal dat zich afspeelt in New York City is best wel heftig. Oude sprookjes worden omgetoverd tot duistere psychologische thrillers. In de serie speelt Wesley Eddie, een barman, drugsdealer en dief die dealt met alcoholisme en drugsmisbruik. In het eerste seizoen komen de sprookjes Roodkapje, Hans en Grietje en De wolf en de drie biggetjes langs.

Paul plaatste een foto van het nieuws op zijn Instagram met de tekst: “Blij om herenigd te worden met de onnavolgbare @kevwilliamson in NYC!”.

Thrilled to be reuniting with the inimitable @kevwilliamson in NYC!

Een bericht gedeeld door Paul Wesley (@paulvedere) op

Maar Paul is volgens de website Deadline niet de enige bekende die in de serie gaat spelen. Danielle Campbell, die in The Orginals Davina Claire speelt, gaat de rol van Kayla spelen in Tell Me a Story. Kim Catrall van Sex and the City gaat de rol van de oma van Kayla spelen. En last but certainly not least, Austin Butler! Welke rol deze hunk zal gaan spelen is nog niet bekend, maar het zal met zijn looks vast een leuke rol zijn.

Het is nog niet duidelijk of de serie straks te zien is in Nederland. De show komt namelijk op CBS All Access te staan, dit is een soort van Netflix van de de Amerikaanse zender CBS, en zal waarschijnlijk niet te zien zijn op televisie. Wanneer de serie uitkomt is ook nog niet bekend. We weten in ieder geval dat Paul Wesley eindelijk weer te zien zal zijn in een serie en op dat goede nieuws kunnen wel weer even voortborduren.

> Dit speelt er tussen Justin Bieber en Hailey Baldwin
> Must see: Taylor Swift’s nieuwe videoclip

Bron beeld: Flickr

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.