fbpx

Liar-fans opgelet! Er komt nog één Pretty Little Liars-achtige serie aan: The Heiresses. Met in de hoofdrol… Shay Mitchell (inderdaad Little Liar Emily Fields).

Yay, wie nog steeds treurt om het einde van Pretty Little Liars kan weer opgelucht ademhalen. Er komt een nieuwe serie: The Heiresses, die een mix moet zijn van Pretty Little Liars en Gossip Girl. De serie wordt gebaseerd op het boek van Sara Shepard (de schrijver van de Pretty Little Liars-reeks). I. Marlene King (inderdaad ook de producer van PLL) zal de serie gaan maken. Dat belooft dus heel wat!

WaarThe Heiresses over gaat? Een rijke familie wordt opgeschrikt door de onverwachte dood van een van de erfgenamen. Hierbij is het niet duidelijk of het om zelfmoord of een ongeluk gaat. De familie besluit te onderzoeken wat er precies is gebeurd.

Welke rol Shay precies gaat spelen, blijft nog even een verrassing.

De serie gaat waarschijnlijk uitgezonden worden door ABC, maar wanneer is nog niet bekend. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd!

Shay Mitchell na Pretty Little Liars
Nieuwe serie van makers van PLL

Bron beeld: Instagram Shay Mitchell
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.