fbpx

Must see: de nieuwe trailer van het tweede seizoen van 13 Reasons Why

Nu we eindelijk weten dat het volgende seizoen van 13 Reasons Why volgende week vrijdag online staat, zit er niks anders meer op dan aftellen. De nieuwe trailer van Netflix geeft ons een idee van wat we vanaf 18 mei kunnen bingen, en het is héél. heftig.

“Het leek alsof dit allemaal voorbij zou zijn, maar dat is niet zo,” zegt Clay aan het begin van de trailer, voordat hij een polaroid vindt waar “Hannah was niet de enige” op staat. Betekent dit dat Bruce nog meer slachtoffers heeft gemaakt?

Verder gebeurt er nog heel veel meer in die twee minuten: Hannah praat tegen Clay; Tony verbrandt een letter; Jessica loopt een klaslokaal binnen vol foto’s met de woorden: “wie gelooft er een dronken slet?”, er staat “verkrachter” op Bryce’s locker en justice voor Hannah lijkt centraal te staan. En dit is nog maar de trailer, you guys. Bekijk ‘m nu hieronder:

Netflix verwerkt een powerful message in deze 13 Reasons Why video
Hannah gaat een grote rol spelen in 13 Reasons Why seizoen 2

Bron beeld: Netflix

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.