fbpx

Nina Dobrev komt terug in TVD

 

Mis jij Elena ook zo in The Vampire Diaries? Dan hebben we goed nieuws voor je! Ze komt namelijk terug in de serie #spoileralert.

In de season finale werden we allemaal blij verrast toen we de stem van Elena weer hoorden, maar we hebben meer om ons op te verheugen! Producente Julie Plec onthult namelijk dat Nina sowieso terugkomt voor de laatste aflevering van de serie en misschien zelfs al eerder.

“Nina en ik  waren het erover eens dat ze terug zou komen voor de allerlaatste aflevering. Maar met de tijd kunnen dingen veranderen, bijvoorbeeld als de show langer doorgaat dan verwacht of we het leuk vinden om haar eerder terug te brengen. Maar Nina moet dit wel willen, ze was erg duidelijk dat ze iets nieuws wilde doen in haar leven. Hier is ze hard mee bezig. Voor nu houden we ons aan het plan om haar helemaal aan het einde terug te brengen,” vertelt Julie.

Zou jij Elena graag terug willen zien?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.