fbpx

5x zo style je een off-shoulder top

Woohoo! The summer is almost here. En dit betekent dat het tijd is voor wat zomerse items. Wat schreeuwt er meer zomer dan een leuke off-shoulder top? Dit zijn vijf manieren waarop je dit vette item kan stylen.

#1. Girly
Perfect voor een leuke date! Een flowy off-shoulder top gecombineerd met een mooi rokje. Als je niet echt van de rokjes bent en het weer mooi genoeg is, kan je de top ook dragen met een kortbroekje. You can do what ever you want!

#2. Tomboy
Combineer deze twee trends voor een superhippe look. De cargo pants zijn het nu helemaal. Stijl de wat stoerdere broek met een girly off-shoulder topje voor een vette tomboy look.

#3.  Bohemian
Get your summer vibes on! Draag je off-shoulder top met een casual spijkerbroek en vette bohemian accessoires zoals een bloemenhaarband of een leuke Ibiza inspired bag.

#4.  Simple
Dit is de perfecte every day outfit. Simpel, maar met net dat beetje extra. Deze items heb jij vast al in je kast hangen. Stijl je off-shoulder top met een basic jeans of een flared jeans en vette sneakers. Iets te simpel voor jou? Spice it up met een toffe zonnebril en leuke sieraden.

#5.  Chic
Een outfit nodig voor een chic etentje? We got you! Kies voor een off-shoulder top, waar maar een schouder bloot is in plaats van twee. Dit is net wat chiquer dan een complete off-shoulder top, maar is toch net even iets anders dan een normaal bloesje. It’s the best of both worlds.

> Deze fashion Instagrammers MOET je volgen 

> Zo kleed je je als een echte Parisienne 

Bron beeld: Unsplash 

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.