fbpx

5x Waarom het oké is soms onzeker te zijn

 
Met al die hoge verwachtingen en perfecte modellen in de magazines is het niet zo verbazingwekkend dat je wel eens onzeker bent. Helemaal niet erg! Een beetje onzeker zijn is oké want…

  1. We krijgen al die ideaalbeelden, perfecte filmscenario’s en succesverhalen naar ons hoofd geslingerd alsof het de normaalste zaak te wereld is. Dat is het dus écht niet!
  2. Je komt door je onzekerheid soms wat bescheiden over en dát siert je.
  3. Doordat je wat onzeker bent, weeg je meestal beter af wat je zegt tegen mensen. Dat bespaart je alvast gênante situaties waar de flapuiten onder jullie wel mee bekend zijn. Voordeeltje!
  4. Wees er maar zeker van dat je vriendinnen zich enorm op hun gemak voelen bij jou omdat ze zichzelf in jou herkennen. Of dacht je dat je de enige was van je vriendenkring die soms een egoboost nodig heeft?
  5. Je onzekerheid verstoppen en je gevoelens opkroppen is geen verstandig plan. Just be yourself, aan zelfvertrouwen kan je werken!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.